Αλλαγές & Επιστροφές

  • Αλλαγές & Επιστροφές

Αλλαγή Προϊόντων

Η αλλαγή των προϊόντων πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερών. Μετά από επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή e-mail ενημερώνετε για την αλλαγή που θέλετε να πραγματοποιήσετε και στη συνέχεια, στέλνετε το δέμα σας - με δικά σας έξοδα αποστολής - στο χώρο μας. Ελέγχεται το προϊόν για τυχόν φθορές και εφόσον αυτό είναι σε άριστη κατάσταση γίνεται η αλλαγή. Το νέο προϊόν που θα σταλεί σε αντικατάσταση του πρώτου είναι με έξοδα αποστολής του πελάτη.

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε κάθε προϊόν μας αρκεί αυτό να είναι εντελώς αχρησιμοποίητο, να βρίσκεται στην συσκευασία του και γενικώς σε άριστη κατάσταση (ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του). Καλέστε μας εντός 14 ημερών στο +30 695 559 4669 για να σας δώσουμε τον απαραίτητο Κωδικό Επιστροφής Εμπορεύματος (RMA) και στείλτε τα προϊόντα προς επιστροφή σε:

Ombre.gr (Γράψτε εδώ τον αριθμό RMA)
Πάρνηθος 2 & Πεζόδρομος Δημαρχείου
14452 Μεταμόρφωση - Ελλάδα

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σημείωση: Επιστροφές χωρίς αριθμό RMA θα επιστρέφονται στον αποστολέα.


Πολιτική Ακυρώσεων

Σας παρακαλούμε στείλτε την ακύρωσή σας μέσω email στο info@ombre.gr, ή καλέστε μας στο +30 695 559 4669 .

Οι ακυρώσεις μέσω email πρέπει να περιέχουν τα εξής: Ονοματεπώνυμο, αριθμό παραγγελίας, τηλέφωνο & email επικοινωνίας. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που αναγράφονται στην παραγγελία.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ακύρωσης το συντομότερο δυνατό. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, ευχαρίστως θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που έχετε πληρώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας των προϊόντων χωρίς τα έξοδα αποστολής.